Zdeněk Chrdle byl opět zvolen generálním ředitelem AŽD

Hlavní stránka / Média / Tiskové zprávy / Zdeněk Chrdle byl opět zvolen generálním ředitelem AŽD

29.10.2014

Zdeněk Chrdle byl opět zvolen generálním ředitelem AŽD Na valné hromadě společnosti AŽD Praha, která se uskutečnila v pátek 24. října, proběhla volba statutárních orgánů a generálního ředitele. Tím byl znovu zvolen stávající ředitel Zdeněk Chrdle, který je také jednatelem společnosti spolu s Romanem Juříkem a Danielou Veselou. Do dozorčí rady byli zvoleni František Formánek, Miroslav Kozák a Petr Rott.

Zdeněk Chrdle, který je generálním ředitelem společnosti AŽD Praha od roku 2003, obhájil post na další tři roky. Ve volbě získal 24 hlasů z celkových šestadvaceti.
„Velmi si vážím důvěry spolumajitelů společnosti a děkuji za ni. Udělám vše pro to, aby si naše společnost udržela postavení na našem trhu a dále se našimi kvalitními technologiemi rozšiřovala do zahraničí,“ uvedl krátce po volbě Zdeněk Chrdle a dodal: „Společnost AŽD Praha pod mým vedení bude i nadále korektní a férově se chovající společností. Věřím, že si u našich zákazníků udržíme důvěru a dále ji prohloubíme.“

Autor:
Jiří Dlabaja, tiskový mluvčí