Generálním ředitelem AŽD Praha se stal již počtvrté Zdeněk Chrdle

Hlavní stránka / Média / Tiskové zprávy / Generálním ředitelem AŽD Praha se stal již počtvrté Zdeněk Chrdle

13.2.2012

Generálním ředitelem AŽD Praha se stal již počtvrté Zdeněk Chrdle Na valné hromadě společnosti AŽD Praha proběhla v pátek 10. února volba statutárních orgánů a generálního ředitele. Tím byl znovu zvolen stávající ředitel Ing. Zdeněk Chrdle.

Do dozorčí rady byli zvoleni: Miroslav Kozák, Daniela Veselá a Petr Rott. Jednateli firmy se stali: Zdeněk Chrdle, Roman Juřík a Miroslav Hora.
Zdeněk Chrdle, který je ve funkci generálního ředitele AŽD Praha od roku 2003, tak obhájil svůj post na další tři roky. Začíná tedy své čtvrté volební období. „Výsledek voleb potvrdil, že je AŽD Praha stabilní společností. Zachovali jsme si kontinuitu a to je v této nelehké době velmi dobře,“ uvedl k volbám Zdeněk Chrdle.
Naše firma jde správným směrem, nechystáme proto žádné zásadní změny. Budeme se především snažit reagovat na situace na trhu,“ říká o plánech do budoucna generální ředitel a dodává: „V tuto chvíli máme dostatek práce pro naše zaměstnance, neočekáváme tudíž zásadní personální změny.“

Autor:
Jiří Dlabaja, tiskový mluvčí